Cursussen op maat

Cursussen op maat

Steeds meer organisaties contacteren ons met de vraag om voor hen een programma op maat te realiseren. Ook voor u kunnen we een activiteit organiseren rond een van de thema’s waarin wij gespecialiseerd zijn. Dat kan een sessie van een uur, een avond of een dag zijn, we kunnen ook een langer programma op maat voor u uitwerken.

We zijn ruim 30 jaar bezig met vormingswerk rond natuurlijk leven, gezondheid, teambuilding en persoonlijke groei, en we hebben een breed netwerk van deskundige begeleiders op dat vlak.

We bieden programma’s waarin open communicatie, eigen verantwoordelijkheid, creativiteit, lichamelijke gezondheid en emotioneel evenwicht centraal staan. De activiteiten die onder ons vormingsaanbod vermeld staan, zijn voorbeelden van mogelijke thema's die naar uw wensen kunnen ingevuld worden.

Hebt u als organisatie, school, groep, bedrijf interesse om een thema uitgewerkt te zien naar uw specieke situatie, contacteer ons dan. Samen kijken we naar de mogelijkheden en stemmen die af op uw verwachtingen.

Wil u nog een stapje verder gaan, dan kunnen we naar uw wensen en mogelijkheden een totaalprogramma uitwerken in Orval, een residentiële plek die bijzonder geschikt is om als team of groep te herbronnen, om af te stemmen op wat echt belangrijk is voor u als individu, team of organisatie.

We werkten o.a. voor en met Belgacom-Proximus, Cultureel Centrum Wilrijk, De Es (middelbare Steinerschool – Antwerpen), Febelgra (Federatie Belgische Grafici), Flair (tijdschrift), Surya (Shiatsu- opleidingsschool), VFV (Vlaamse Federatie voor Verzorgenden), Vrijhandelsinstituut Deinze (middelbare school), VVKS/VVKM (Scouts) en diverse PR-bureau's voor het invullen van voetreflex of shiatsu bij perscontacten.